Hoe liefde en romantiek terug te geven

Aan het begin van de relaties gebeurt liefde en romantiek met alle paren. Maar niet omdat iedereen is aangelegd in de kandidaat en bakkerijperiode als op eigen voordeel, maar omdat het op dit moment romantisch lijkt. Hoe hij eruit ziet en hoe ze zijn hand golft, omdat hij Galanden is met mama en hoe ze danst. Aan het begin van liefde op een speciaal licht schijnt en zelfs de regen luidt als een film. In de films waar je jezelf bent directeur en de belangrijkste actrice.

Daarom zijn het meest gelukkig op de lange termijn niet die paren die elkaar regelmatig verbazen met ongebruikelijke verrassingen (“Ik hou van jou” op asfalt, striptease en diner met kaarsen, luchtballonvluchten en T.NS.), En degenen die blijven om elkaar te zien door het prisma van de eerste indruk.

Iedereen is gewoon gewist na verloop van tijd vergeten in permanente huishoudelijke problemen. Suns in alledaagse klachten bij elkaar. Het is in dergelijke paren dat vrouwen klagen dat romantiek lieten hun leven. En de mensen doen alsof er niets gebeurt. Het is voor hen dat ze schrijven al deze tips in vrouwenbladen: zet op de regenjas op een naakt lichaam en kom naar zijn kantoor (zodat zijn hartaanval is genoeg), kaartjes kopen voor Goa (zodat het blijkt dat het belangrijke rapporten op dit moment).

Hoe om liefde terug te keren essentiahealthjobs.com/antwoorden-van-vrouwen-op-vragen-van-mannen/ – Oorzaken

Sterker nog, uit het leven is niet romantiek. De wens om te luisteren en te horen van de partner gaat, zien alleen de beste in het, geloof hem en vertrouwen in alles. Het feit dat aan het begin van de liefde in overmaat aanwezig is. Wat maakt romantische elk gebaar, elke blik, elke handeling.

Zonder deze, alle bloemen, ballen en kaarsen zien eruit als gewone butafory. Ze herscheppen alleen entourage van romantische relaties. Hoewel sommige gebeurt genoeg en dergelijke romantiek.

Evenals er paren die perfect bypass zonder een standaard reeks romantisch en doen tegelijkertijd beroofd niet het gevoel.

“Ik heb geen lawaai begrijpen rond deze romance – Oksana beweert (35 jaar oud, in het huwelijk 13 jaar, twee kinderen) – Wij hebben geen” mijn lied “met mijn man, we zullen elkaar niet harten voor Valentijnsdag te geven, en cadeaus voor dagen geboorte aan te kopen op afspraak: als hij wil een nieuwe hengel, zal hij me vertellen, en kies het zelf “. “We hebben niet te maken met elkaar verrassingen, maar ik heb het niet nodig. En hij, denk ik, ook, Oksana denkt en gaat verder met de uitdaging – maar we vaak kussen echt, en niet alleen op de wang. En vaak met elkaar praten waar we van houden. Het is uw romantische?”.

Maar het gebeurt dat de ideeën over romantiek in een vrouw en mannen niet samenvallen. Gevoelige vrouw dromen over serenades en bekentenissen. Een discrete man “ploegen” ten voordele van het gezin en het is hierin die de belangrijkste manifestatie van zijn liefde ziet.

Of vice versa. “Anton is altijd vreselijk romantisch geweest – ik ben blij om Olga mijn eerste huwelijk te herinneren – snauwde me met bloemen, stuurde het leuke sms gedurende de dag, verrast door onverwachte tickets voor de bioscoop of diners in het restaurant. Waar, ik moest me betalen voor zijn schulden. Maar er is iets om te onthouden “.

Hoe liefde terug te keren – wat te doen?

Als het je lijkt dat je relatie land en koeler is geworden, en de formaliteit de top van de gevoelens nam, probeer dan dit:

– Wet van omgekeerde magie

De meeste mensen zijn zo gearrangeerd, weerspiegelt het gedrag van een partner. Probeer daarom het allerbeste te onthouden dat je verbinding maakt, kijk ernaar “in alle ogen”. Vinden, voor wat om het te prijzen, zijn aanhankelijk en teder. Het belangrijkste is dat je oprecht en niet gedwongen de gebeurtenissen. Dan zal alles zacht en natuurlijk zijn. Anders moet je hem bang. En je gedrag zal worden beschouwd als vals of proberen te manipuleren. Maar als je alles goed kunt doen, zal hij ook geleidelijk aan anders gedragen.

– Kind met gezonde

Om voor een persoon om gelukkig te voelen en de favoriet verrassingen zijn niet vereist, moet u weten wat hij werkelijk opstaat. En geef het dit. Denk dat het leuk zal zijn om ieder van u. Op kleinigheden en grote. En doe het gewoon. Tevreden mensen aanleiding geven tot hun goed humeur. En je zult zien elkaar in een nieuw licht. Dit is bruikbaar in elk stadium van de relatie.

– We gaan, we gaan, gaan we ..

Nadat je erin slaagt om dichterbij te komen – Leave Travel. Niets verfrist de relatie als nieuwe indrukken. Alleen een toilet te kiezen bij elkaar, zodat er geen reden voor ontevredenheid. Waarom beter gaan wanneer je relatie in de positieve fase? Omdat een gezamenlijke vakantie is altijd een beetje stress, en het gebeurt dat hij verergert onopgeloste tegenstellingen, in plaats van ze te verzachten.

De charme van de romantiek is dat het individu. En het feit dat één lijkt verrassend romantisch, lijkt grappig aan anderen. Daarom is elk koppel creëert zijn persoonlijke geschiedenis.

auteur
Julia Prokhorov voor de Vrouwenbeweging tijdschrift “Charme”

Leave a comment